image

Vraag hier volledig gratis jouw premiegids


BENOveren, de Vlaamse renovatiepremie, premies van de netbeheerder, …

Ben je aan het bouwen of verbouwen en wil je graag genieten van de premies, maar kan je door het premiebos de bomen niet meer zien staan?

Dankzij Uwgratisgids kan je nu gratis en vrijblijvend een handige gids ontvangen met het overzicht van alle bestaande premies voor 2021.

Het is algemeen geweten dat 'de Belg met een baksteen in de maag geboren is'. We verlangen alle- maal wel naar ons eigen stekje. En we willen onze woning ook zo comfortabel mogelijk maken, zonder dat dit onze portefeuille te veel raakt.

Bij het bouwen of renoveren van een woning komt heel wat kijken, maar gelukkig is er ook heel wat financiële steun van de overheid. Veel Vlamingen zijn echter niet voldoende op de hoogte van de verschil- lende premies en andere financiële voordelen die ze kunnen aanvragen.

In deze infogids willen we jou graag wegwijs maken in de jungle van premies en subsidies.

Vraag gerust de Premiegids aan door het formulier in te vullen. Ben je op zoek naar offertes voor jouw project? Vink dan gewoon de vakjes onder het formulier aan. Eén of meerdere leveranciers zullen jou dan telefonisch contacteren voor een offerte/afspraak.

Deze website en gids zijn veilig en getest door:

Veel (ver)bouwplezier!

Uwgratisgids.be

Dit is geen website van de Vlaamse Overheid

JA, IK WIL MIJN PREMIEGIDS ONTVANGEN

Selecteer uw provincie om jouw premiegids aan te vragen